Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 28 februarie 2015

tarta cu spanac

va propun in aceasta seara o tarta gustoasa, hranitoare si usor de facut ;) daca nu mai stiti ce sa va pregatiti pentru a doua zi la munca, poate va inspir prin aceasta tarta foarte gustoasa si rece :)
ingrediente:
- o foaie de tarta 
- 500 g spanac fiert
- 2 oua
- 3-4 linguri de smantana sau iaurt
- o legatura mica de marar tocat
- 150 g emmental
- sare si piper dupa gust
intindeti foaia de tarta in tava, spanacul il scurgeti bine de apa, il tocati nu foarte marunt si il presarati deasupra aluatului..deasupra spanacului presarati jumatate din emmental.
incalziti cuptorul la 200 de grade si intre timp bateti ouale cu smantana, mararul, restul de emmental, sarea si piperul, acest amestec bine omegenizat se intinde deasupra spanacului.. se da la cuptor, dupa 10-15 minute se potriveste cuptorul la 170 grade si se mai lasa pana ce bunatatea de tarta se rumeneste frumos ;) aproximativ ca in pozele de mai jos ;)
POFTA BUNA SI SAVURATI FIECARE BUCATICA!


nota: stiu ca e mai sanatos sa ne preparam tot noi aluatul de tarta, dar aceasta reteta este una de urgenta, cand timpul este scurt, si totusi vrei sa mananci ceva gatit de tine.. chiar daca doar pe jumatate, tot e mai ok decat ceva cumparat gata din supermarket sau un sandwich in care nu prea sti ce gasesti ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu