Faceți căutări pe acest blog

duminică, 15 februarie 2015

inimioare dulci pentru un week-end cu VALENTINE'S DAY

nu suntem noi adeptii Valentine's day, dar daca tot a fost week-end am zis hai sa ne rasfatam putin ;)
Dudu mi-a cumparat un buchet frumos si comestibil din capsuni pe care i-am ornat putin ;)

inimioarele sunt dintr-un pandispan cu zmeura, obtinut foarte repede si usor!
ingrediente:
- 4 albusuri de ou
- 80 g zahar pudra
- 1/2 lingurita de praf de copt
- 80 g faina
- 120 g pudra de migdale
- 100 unt topit si racit
- 120 g zmeura
se bat albusurile pana se fac norisori ;) se adauga o lingura din zaharul pudra si se mai mixeaza putin, restul de zahar se amesteca si se mixeaza cu untul topit, care se adauga treptat in norisorii de ou, apoi se cerne faina impreuna cu praful de copt, iar la final se incorporeaza pudra de migdale; se incalzeste cuptorul la 180 de grade si norisorii astfel contopiti cu toate ingredientele se toarna intr-o tava nu prea mare, tapetata cu hartie de copt si putin unt, se intinde usor compozitia, peste care se presara zmeurele spalate si taiate in jumatate. 
toata minunatia se introduce in cuporul incins, care se regleaza acum la 150 de grade, si se lasa la rumenit in jur de 30-40 de minute :)
se scoate la racit si se pudreaza cu zahar pudra, e un deliciu, ce se poate servi in felii sau decupatii inimioare, stelute sau cum doriti in functie de momentul servirii ;)


capsunelele sunt imbaiate in ciocolata amaruie (100 g) topita impreuna cu 3 linguri de ulei, si lasate apoi pe un gratar sau pe folie de aluminiu sa se uniformizeze si sa se raceasca frumos!
POFTA INDRAGOSTITILOR!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu